Duurzaam lesmateriaal

Ontdek duurzaam lesmateriaal op de vernieuwde Wikiwijs startpagina!

Ben je op zoek naar vrij toegankelijk lesmateriaal dat jouw leerlingen inspireert om bij te dragen aan een duurzame toekomst? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze themapagina biedt een schat aan lesmateriaal dat gericht is op duurzaamheid voor leerlingen uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Het lesmateriaal is ingedeeld op basis van een breed scala aan onderwerpen, waaronder klimaat, circulaire economie & bouw, infrastructuur en mobiliteit. Ook sociale thema’s zoals gelijkheid en gezondheid komen aan bod. Elk thema staat in verbinding met de Sustainable Development Goals, waarmee we lokaal, landelijk en wereldwijd werken aan een betere wereld voor iedereen.

Al het lesmateriaal op de website is voorzien van het ‘Leren voor Duurzame Ontwikkeling’ keurmerk. Dit betekent dat het lesmateriaal voldoet aan kwaliteitscriteria en is beoordeeld door een leermiddelenexpert, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jij en je leerlingen de meest relevante en betrouwbare informatie krijgen.

Wij zijn voortdurend bezig met het beoordelen en toevoegen van nieuw lesmateriaal aan deze themapagina. Dus kom zeker binnenkort terug om ons groeiende aanbod te verkennen en blijf je leerlingen inspireren met boeiende lessen over duurzame thema’s!

Heb je waardevol lesmateriaal dat je graag met ons wilt delen? Wij moedigen je aan om het naar ons op te sturen, zodat we samen kunnen werken aan de integratie van duurzaamheid in het onderwijs.

Ga vandaag nog naar Wikiwijs themapagina – Leren voor Duurzame Ontwikkeling en laat je leerlingen hun reis naar een duurzamere toekomst beginnen!

WikiWijs
    Deel deze pagina:

    Meer nieuws