20231005_204343

Leren voor Morgen in de Trouw Duurzame 100!

We vieren een feestje bij de coöperatie, Leren voor Morgen staat namelijk in de Trouw Duurzame 100! Vorige week kregen we te horen dat we op plek 34 staan. Dit is een ode aan al onze leden. Doordat zij zich elke dag inzetten voor duurzaam onderwijs hebben we als coöperatie deze mooie plek behaald. De ranglijst bestaat uit uitblinkers die zich ‘van onderop’ inzetten voor duurzaamheid.

“In de transitie naar een klimaatneutrale samenleving moeten we andere leren leven, maar hoe? Leren voor Morgen faciliteert het leerproces voor jong en oud en stuurt ons zo richting integrala oplossingen en een nieuwe kijk op de wereld en de mensen om ons heen.”, dit schreef jurylid Aniek Moonen in haar oordeel.

Ter ere van dit duurzame feestje maakte Trouw een portret van Leren voor Morgen. “Je ziet dat scholen succesvolle duurzaamheidsinitiatieven van elkaar kopiëren. Dat is precies onze bedoeling.”, vertelt Giuseppe van der Helm (algemeen directeur Leren voor Morgen). Lees hier het gehele artikel over de coöperatie.

We zijn heel trots op al onze leden, gezamenlijk hebben we deze mooie plek behaald. Ook feliciteren we Teachers for Climate (#25), Fawaka ondernemersschool (#44) en Grootouders voor het Klimaat (#44) met het behalen van hun individuele plek in de top 100!

    Deel deze pagina:

    Meer nieuws