Een nieuw kantoor!

Na ongeveer 2 jaar kantoorloos te werken hebben we weer een eigen plek. Toen duidelijk werd dat we door de pandemie langere tijd thuis zouden werken, besloten we ons vorige onderkomen aan de Kanaalweg te verlaten. De afgelopen maanden hebben we hard gezocht naar een nieuwe stek.

Verhuisdozen met planten, ons logo en de mededeling Wij zijn verhuisd!Na ongeveer 2 jaar kantoorloos te werken hebben we weer een eigen plek. Toen duidelijk werd dat we door de pandemie langere tijd thuis zouden werken, besloten we ons vorige onderkomen aan de Kanaalweg te verlaten. De afgelopen maanden hebben we hard gezocht naar een nieuwe stek.

Het pand is gelegen aan het water en goed bereikbaar, zowel met het OV als met een auto. Aan de aankleding werken we nog, maar het is nu al fijn om weer een eigen onderkomen te hebben. Zeker omdat ons team flink is gegroeid in de afgelopen jaren. Ons nieuwe adres is:

Vliegend Hertlaan 4C
3526 KT Utrecht

De afgelopen maanden zaten we elke donderdag op een steenworp afstand hier vandaan, op het kantoor bij SME, lid van de coöperatie. Daar konden we onze team-meetings houden en samen lekker werken. Wij zijn Hak van Nispen en het team van SME dan ook zeer dankbaar voor hun gastvrijheid en steun.

    Deel deze pagina:

    Meer nieuws