Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Circular Skills MeetUp

We zijn volop in transitie richting een circulaire en inclusieve samenleving, maar hoe komen we daar? Hoe kunnen we (toekomstig) werkenden toerusten met de vaardigheden, kennis en houding die zij nodig hebben om te floreren in deze samenleving? Waar begeven we ons in de transitie en wat is jouw rol in het geheel? 

Op 10 februari 2023 ontmoetten we elkaar bij de MeetUp. De Circular Skills Meetup was hét event voor professionals uit het onderwijs, bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheden, die werken aan de circulaire transitie. Samen onderzochten we welke thema’s er spelen, hoe we verder komen door te leren, innoveren en verbinden, en wat de volgende stappen zijn die we kunnen zetten! 

In verdiepende sessies gingen we met elkaar aan de slag om ervaringen te delen en samen antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Pionierende docenten, schoolleiders, lectoren, practoren, beleidsmedewerkers, managers, projectleider, en nog vele anderen gingen met elkaar in gesprek en we leerden van transitie-experts in Nederland om op een systemische manier te werken.

Onder het kopje nieuws lees je het verslag van deze dag met alle opbrengsten en vind je een artikel over de bijzondere manier waarop we met een opgavegericht team deze dag hebben georganiseerd.

Meer weten?
Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Daan de Kruijf.

Sluit aan bij Sustainability Skills!
Dit project is inmiddels afgerond. Hieronder vertellen we je hoe je kunt aansluiten bij het programma.

  • Wil jouw organisatie zich aansluiten bij een van de bestaande regionale samenwerkingen (Friesland; Flevoland; Utrecht; Zuid-Holland; Rotterdam)? Neem dan contact op met Daan de Kruijf via daan@lerenvoormorgen.org.
  • Verbindt jouw initiatief op regionaal niveau het onderwijs, bedrijfsleven, overheden en onderzoekers? En wil je hiermee aansluiten bij het programma om dit initiatief door te ontwikkelen en/of te laten groeien? Graag leren we je beter kennen. Vul deze vragenlijst in, dan nemen we binnen 7 werkdagen contact met je op!
  • Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 
Leden
CINOP
Katapult

Agenda

september 2024
vr 13 september 2024 12:30 U
Tech College Nieuwegein – ROC Midden Nederland

Inspiratie/nieuws

Podcasts

Kennis

In aanloop naar dit artikel zijn we in gesprek gegaan met Daan de Kruijf. Daan is inmiddels drie jaar actief voor Leren voor Morgen als…
Hoe ziet een monitor eruit die circulariteit in het onderwijs moet meten? Met deze hoofdvraag stapte Leren voor Morgen naar het onderzoeksbureau CINOP. Een vooronderzoek…

Meer projecten

Deel deze pagina: