di 10 oktober 2023, 14:00 U 18:00 U

Netwerkevent VO voor Morgen & Uitreiking SustainaBul VO 2023

Uitreiking VO

Hoe leiden we op in een veranderende wereld? Met ons onderwijs bereiden we leerlingen voor op de toekomst. De maatschappelijke uitdagingen waar we mee te maken hebben zorgen ervoor dat duurzame ontwikkeling in het onderwijs nóg belangrijker wordt. Daarmee bedoelen we niet nog een extra vak of losstaand project, maar de verankering van duurzaamheid in het DNA van de school. Integraal duurzaam denken en doen in het onderwijs, in de praktijk en in de bedrijfsvoering. 

Samen met Teachers for Climate organiseert Leren voor Morgen dit feestelijke netwerkevenement. Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, komen we samen met iedereen die interesse heeft in duurzame ontwikkeling in het voortgezet onderwijs bij het Netwerkevent VO met de uitreiking van de SustainaBul. Docenten en bestuurders leren van elkaar, er worden duurzame voorbeelden gegeven in een tof programma, en natuurlijk maken we de winnaar van de SustainaBul VO bekend! De dag staat in het teken van het delen van goede voorbeelden, inspirerende ideeën en aanknopingspunten, zodat je daarna gemakkelijk op jouw school aan de slag kunt gaan.

Belangrijke informatie 
Wanneer: 10 oktober 2023 van 14:00h-16:30h
Waar: Amsterdam International Community, School South East Campus (het Zandkasteel); Bijlmerplein 1000, Amsterdam (5 minuten lopen vanaf station Bijlmer)
Voor wie: Iedereen die wil werken aan duurzaamheid in het voortgezet onderwijs 

Wat kun je verwachten? 
We werken nog hard aan het definitieve programma, voor nu delen we graag het voorlopige programma met je:

14.00 inloop
14.15 rondleiding door duurzaam schoolgebouw met bijnaam ‘het Zandkasteel’
15.15 panelgesprek
16.00 uitreiking SustainaBul VO
16.30 borrel (tot +-17.30)

Deelnemen 
Meld je nu vast aan om verzekerd te zijn van deelname, er is beperkt plek! Deelname is gratis.
Aanmelden

We willen we je vragen om, indien mogelijk, vanuit jouw school met zowel een docent als iemand van directie en/of bestuur aanwezig te zijn.
Denk je nu; dit moeten meer mensen weten! Stuur het event vooral door of deel onze LinkedIn-post, waarderen we enorm!

 

 

Congres ‘Actualisatie Kerndoelen’
Op dezelfde dag, de Dag van de Duurzaamheid, vindt ook het SLO congres ‘Actualisatie Kerndoelen’ plaats. Na ruim 20 jaar komen er nieuwe kerndoelen voor Nederlands en rekenen en wiskunde. Het afgelopen jaar heeft een team van leraren, vakexperts en curriculumontwikkelaars hard gewerkt aan de actualisatie van deze kerndoelen. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe kerndoelen en wil je alvast meer te weten komen over hoe jou school hier straks goed mee kan werken? Bezoek dan het Landelijk Congres ‘Actualisatie Kerndoelen’ in Nieuwegein. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en aanmelden.

Congres Actualisatie Kerndoelen

 

 

Wanneer

di 10 oktober 2023, 14:00 U 18:00 U

Waar

AICS South East Campus, ook wel het Zandkasteel genoemd

Bijlmerplein 1000

1102 MK Amsterdam

Organisatie

Amsterdam International Community School

Voor wie

Docenten, schoolleiders, bestuurders en anderen die met duurzaamheid in het VO aan de slag willen
Deel deze pagina: