ma 5 februari 2024, 09:00 U vr 9 februari 2024, 17:00 U

National Hackathon Circular Economy (NHCE)

Woman,Legs,Out,Of,A,Pile,Of,Clothes,On,The

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari 2024 is de vierde editie van de jaarlijkse National Hackathon Circular Economy(NHCE). Studententeams uit verschillende regio’s in Nederland werken één week samen aan FAST FASHION. Ken je studenten die dit niet mogen missen? Of wil je een groep studenten opgeven?

Wat is de National Hackathon Circular Economy 2024?
Tijdens de NHCE werken studententeams uit verschillende regio’s in Nederland één week samen aan circulaire oplossingen voor praktijkvraagstukken. Dit jaar ligt de uitdaging in het vinden van oplossingen voor het praktijkvraagstuk “Van fast fashion naar slow fashion: Hoe kunnen we deze beweging versnellen?” Studenten krijgen ondersteuning in de vorm van online workshops van experts. De NHCE is Engelstalig tijdens alle plenaire onderdelen en de meeste workshops.

En dan het hoogtepunt: de Grande Finale op locatie (volgt later) op vrijdag 9 februari, waar de beste oplossingen worden gepitcht voor een deskundige jury.

Voor Wie?
Deze Hackathon is voor alle studenten van MBO, HBO, en WO die zin hebben in een spectaculaire uitdaging en hun denkkracht willen inzetten voor innovatieve ideeën die bijdragen aan een betere mode-industrie.

Doe Mee!
Aanmelden kan zowel als groep als individueel. Alle onderwijsinstellingen (MBO, HBO, WO) zijn welkom om met een eigen groepje studenten deel te nemen. Bij individuele aanmeldingen van studenten bundelen wij de krachten en stellen een team studenten samen van verschillende onderwijsinstellingen. Schrijf je nu in voor NHCE2024 voor een onvergetelijke ervaring. Meer informatie vind je via deze website.

Wanneer

ma 5 februari 2024, 09:00 U vr 9 februari 2024, 17:00 U

Waar

volgt nog

Organisatie

Voor wie

Studenten mbo, hbo en wo
Deel deze pagina: