Zoek op
Sluit dit zoekvak.
do 4 april 2024, 13:00 U 17:00 U

Onderwijshuisvesting in een veranderende en complexe omgeving

Ontwerp zonder titel (2)

Het traject van initiatief tot het verkrijgen van goedkeuring door de gemeenteraad voor bouwprojecten is vaak een langdurig en complex proces.

De nieuwbouw van het Coenecoop College in Waddinxveen bracht diverse vraagstukken met zich mee. Ivor Bergsma, Rector Coenecoop College en experts geven u inzicht in hoe kansen en risico’s zijn aangepakt, inclusief personeelsbetrokkenheid, het vertalen van onderwijs- naar huisvestingsvisie, omgevingsinrichting en exploitatiekeuzes.

Het inhoudelijke programma sluiten we af met een borrel, waarbij u de gelegenheid heeft om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen. Aanmelden via deze link.

Over de nieuwbouw
Het nieuwe Coenecoop College in Waddinxveen is ontworpen ter ondersteuning van het innovatieve onderwijs concept van de school. De school biedt onderwijs aan circa 1.000 leerlingen op verschillende niveaus (vmbo t/m vwo) en staat symbool voor innovatief onderwijs, duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid. Het gebouw heeft een open en lichte uitstraling en biedt ruimte aan diverse leer- en samenwerkingsmethoden. Het gebouw is ontworpen met heldere zicht- en looproutes, zodat bij binnenkomst duidelijk is waar alles zich bevindt. Het groen van het omliggende terrein wordt geïntegreerd in het atrium en de school zelf. De transparante gevels maximaliseren de interactie tussen binnen en buiten.

Wanneer

do 4 april 2024, 13:00 U 17:00 U

Waar

Coenecoop College

Oude Dreef 2

2741 ST Waddinxveen

Organisatie

HEVO

Voor wie

voor schoolbesturen, school­leiding en onderwijshuisvestingsadviseurs gemeenten
Deel deze pagina: