Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Froukje Zumbrink

Froukje Zumbrink

contact

Als aanjager duurzaamheid ben ik betrokken bij diverse projecten van Leren voor Morgen. Bij mij kun je terecht voor inspiratie en verbinding. Ik word er blij van als ik scholen die (verder) willen verduurzamen kan enthousiasmeren en bruikbare tips kan meegeven. Op dit moment organiseer ik samen met Eline Koopman de SustainaBul VO. Een mooi, integraal en verbindend instrument met veel potentie.

Gezien mijn emigratie naar Zweden (zomer 2023), verschuift mijn focus naar internationale, duurzame onderwijsprojecten. Ik geloof in duurzaamheid van binnenuit en werk dan ook graag met inner sustainability, de Inner Development Goals en natuurverbinding in het bijzonder.

Ik gun iedereen goede gezondheid en welzijn en een prettige, gezonde leefomgeving. Een duurzame (of respectvolle) omgang met onszelf, elkaar en onze planeet is hiervoor van groot belang. De zaadjes voor deze houding kunnen in de opvoeding en het onderwijs al worden geplant. Het is fantastisch en hoopgevend om te zien hoeveel scholen en initiatieven hier iedere dag aan bijdragen. Verenigd in een coöperatie kan er nog veel meer worden bereikt. Een dikke pluim voor iedereen die zich iedere dag inzet voor duurzaam onderwijs!

Lees hier meer over mijn organisatie Meer naar Buiten.

Projecten
Deel deze pagina: