wo 11 oktober 2023, 15:00 U 18:00 U

SDG Onderwijscafé

SDG onderwijscafe

Opgroeien tot verantwoordelijke, zelfredzame en gelukkige volwassenen die zorg dragen voor de wereld om hen heen, dat hunnen we elk kind en jongere in onze regio. Maar hoe pak je dit aan?

Wil je net als wij een bijdrage leveren aan het doorgeven van een betere wereld? Ben je op zoek naar kennis of wil je die juist delen? Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt op het gebied van duurzaamheidseducatie en burgerschapsonderwijs? Zoek je hulp, verbinding en/of inspiratie?

Kom dan naar het SDG Onderwijscafé op 11 oktober 2023!

Tijdens deze bijeenkomst lanceren we SPARK the Movement Zuid: het nieuwe netwerk voor iedereen die duurzaam onderwijs een warm hart toedraagt. Een succesvolle brainstormsessie op 13 september leerde dat voor een beweging als deze zeker behoefte en draagvlak is in de regio.

Heleentje Swart, grondlegger van Spark the Movement in Friesland, is keynote spreker. Overal zijn initiatieven te vinden van mensen die verder kijken dan de dag van vandaag en die zorg dragen voor zichzelf, anderen en de aarde. SPARK the Movement stimuleert deze beweging in het onderwijs, op elk niveau. Elke les, elk project, elke actie die bijdraagt aan een duurzame wereld is een vonk.

SPARK, dat zijn jij en ik: iedereen die de vonk voor leren voor duurzame ontwikkeling doet ontbranden. We laten daarom ook aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk zien welke vonken er al zijn in onze regio.

Be a spark, join the movement!
Aanmelden? Klik hier!

Wanneer

wo 11 oktober 2023, 15:00 U 18:00 U

Waar

SNS Expertisecentrum

Petrus Regoutplein 3

Maastricht

Organisatie

Voor wie

docenten, onderzoekers, directeuren, congiërges, onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, beleidsmakers en bestuurders
Deel deze pagina: