do 30 november 2023, 13:00 U 17:00 U

Kennisbijeenkomst Bossche Vakschool

pexels-skyler-ewing-5748810

Fleur Cerini, algemeen directeur van de Bossche Vakschool vertelt o.a. over de totstandkoming van de onderwijsvisie en hoe de school is ingericht vanuit het principe ‘de juiste plek voor slimme handen’. De Bossche Vakschool biedt veel praktijk en praktische opdrachten voor vmbo-­basis en vmbo-­kader. Met de medewerkers, de stakeholders en de leerlingen werd een visie voor de nieuwe school ontwikkeld. Het moest een warm, speels en open gebouw worden waarin iedereen zich thuis voelt. In het Programma van Eisen waren zichtbaarheid en verbinding, ook met de buitenwereld, belangrijke thema’s. Niet alleen tussen de verschillende afdelingen, maar ook met Yuverta, de naastgelegen ‘groene’ vmbo-­school, met de wijk en het bedrijfsleven.

Tijdens dit evenement willen we u meenemen in de diverse vraagstukken waar we voor stonden, zoals het behouden van kleinschaligheid, het betrekken van ons waardevolle personeel, en de cruciale beslissingen rondom renovatie versus nieuwbouw. We willen met u delen hoe we niet alleen voor morgen, maar ook voor de komende decennia bouwen en hoe we omgaan met belangrijke thema’s zoals gezondheid en circulariteit. U krijgt bovendien de gelegenheid om tijdens een rondleiding het nieuwe schoolgebouw te bezichtigen en te ervaren hoe wij betekenisvol onderwijs en duurzaamheid in de praktijk brengen.

Na het inhoudelijke programma nodigen wij u van harte uit voor een informele borrel, waar u de gelegenheid heeft om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere gasten en onze teamleden.

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Wanneer

do 30 november 2023, 13:00 U 17:00 U

Waar

Bossche Vakschool

Hervensebaan 5

5232 JL 's-Hertogenbosch.

Organisatie

Bossche Vakschool

Voor wie

Schoolbesturen, schoolleiding en onderwijshuisvestings­adviseurs van gemeenten
Deel deze pagina: