ma 4 december 2023, 16:00 U 20:00 U

Scholing Inner Development Goals

inner development goals

De Inner Development Goals nodigen uit om te onderzoeken wat ons helpt en wat we nodig hebben om bewuster en duurzamer te leven. Op basis van de Inner Development Goals hebben wij een set kaarten ontwikkeld die je met leerlingen kunt gebruiken om hen te helpen eigenaar te worden van hun leerproces en hun eigen leerdoelen te formuleren om beter samen te werken aan een duurzame toekomst. De tool leent zich uitstekent voor de start en evaluatie van een groepsopdracht of project.

De Inner Development Goals (IDG) vormen een uitnodiging om dieper te onderzoeken wat ons en onze leerlingen persoonlijk helpt en wat we nodig hebben om bewuster en duurzamer te leven. Deze doelen bieden een raamwerk voor zelfreflectie en groei, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en mindset voor een duurzame toekomst.

Hiervoor hebben we een set kaarten ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken met leerlingen. Deze kaarten bieden een praktisch hulpmiddel om leerlingen te begeleiden bij het formuleren van hun eigen leerdoelen en het nemen van eigenaarschap over hun leerproces. Door gebruik te maken van de kaarten kunnen leerlingen hun bewustzijn vergroten, hun persoonlijke groei stimuleren en zich beter voorbereiden op een duurzame toekomst.

Deze scholing wordt georganiseerd door Wageningen Pre-University
Inschrijven kan hier!

Wanneer

ma 4 december 2023, 16:00 U 20:00 U

Waar

Wageningen Campus

Organisatie

Voor wie

Docenten
Deel deze pagina: