ma 22 mei 2023 vr 26 mei 2023

Groene Peper

ANHA_20220520_0027

Zet maandag 22 t/m vrijdag 26 mei vast in je agenda want dan vindt de Groene Peper plaats!

Studenten willen heel graag een steentje bijdragen aan duurzaamheidsuitdagingen, maar hoe zorgen ze ervoor dat ze worden gehoord? En hoe kan het onderwijs een omgeving faciliteren waarin ze kennis kunnen vergaren, ruimte krijgen en empowered worden om hun rol te pakken? Daarom luidt het thema van Groene Peper 2023 als volgt: Pak jouw rol! Samen naar een duurzame toekomst.

Binnen dit thema zullen de jaarlijkse thema’s digitalisering, voedseltransitie, circulariteit en energietransitie natuurlijk weer een belangrijke plek innemen. Daarbovenop zal de editie van 2023 enerzijds aandacht besteden aan individueel je rol pakken en hoe je op jouw manier betekenis kan toevoegen aan duurzame uitdagingen. Anderzijds besteedt deze editie aandacht aan gezamenlijk tot oplossingen komen binnen complexe duurzaamheidsproblemen, zowel tussen onderwijslagen als tussen verschillende instellingen. We hebben namelijk iedereen nodig om vooruit te komen.

Groene Peper is een event op gebied van duurzaamheid voor mbo, hbo en wo in Nederland dat de mogelijkheid biedt om te netwerken, inspiratie op te doen en/of kennis uit te wisselen met iedereen binnen deze onderwijsdoelgroepen.

Wanneer

ma 22 mei 2023 vr 26 mei 2023

Waar

Heel Nederland (online en offline)

Organisatie

Groene Peper

Voor wie

Geïnteresseerden in duurzaamheid in het vervolgonderwijs (mbo, hbo, wo)
Deel deze pagina: