Think Big Act Now

Het is onze missie om mensen inzichten, inspiratie en handelingsperspectief te geven om in hun eigen rol effectief bij te dragen aan een duurzame, veilige en gelukkige wereld, voor iedereen, nu en in de toekomst. Daar staan wij voor.

Wat we doen

Dat doen wij door mensen kennis (objectief en feitelijk) en context te geven op wereldschaal (Think Big) en te laten zien wat zij als individuen kunnen doen om dat te verbeteren (Act Now). We zijn nieuwsgierig, compleet, wetenschappelijk en begrijpelijk. We staan open voor samenwerkingen. Samen maak je meer impact!

We geven inzicht in:

  • impact hotspots en laten zien wat effectieve oplossingen zijn en benadrukken de voordelen van eco-positieve keuzes. Dat doen we op twee manieren die nauw samenhangen: Ten eerste onderzoeken we hoe impact tot stand komt en wat we daar het beste aan kunnen doen. Onderzoek geeft inzicht in problemen en effectieve oplossingen. Vervolgens ontwikkelen wij communicatie over deze inzichten met als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren om eco-positief te worden.
  • diepe systeemveranderingen die noodzakelijk zijn voor een veilige, gelukkige wereld op een intacte planeet, het Happy 2050 scenario

Wat wij aanbieden

We geven lezingen, workshops, trainingen en adviezen aan scholen, bedrijven en organisaties.

We maken relevant lesmateriaal, positief van toon, waarin we leerlingen in samenwerking met de school en hun leefomgeving laten zien/ontdekken hoe het anders kan en wat de voordelen zijn van effectieve verduurzaming (gebaseerd op de boeken ‘De Verborgen impact’ en ‘het Happy 2050 scenario’ van Babette Porcelijn). De huidige lessen zijn voor PO, maar we willen meer!

Expertise in SDG

Deel deze pagina: