DesignWeek@School

Wij zijn een sociale onderneming die eraan bijdraagt dat alle kinderen – ongeacht afkomst, sociaal economische status of geslacht – de kans krijgen om hun creatieve en digitale talenten te ontdekken en te leren hoe zij met deze vaardigheden een positieve impact kunnen hebben op de samenleving.

Wat we doen

DesignChallenge: leer in 1 dag innoveren met behulp van onze Design Thinking aanpak voor kinderen en gebruik nieuwe technologie om je oplossing te bouwen en te presenteren!

DesignWeek: een inspirerend en innovatief project voor de hele school, vol uitdagende lessen in Digitale Vaardigheden en Design Thinking rondom een duurzaam thema.

Teamontwikkeling: In dit adviestraject op maat gaat het team in korte, inspirerende workshops aan de slag om het onderwijsaanbod voor leerlingen en de kennis en vaardigheden van het team in samenhang te ontwikkelen. Natuurlijk is ook een DesignWeek voor de hele school onderdeel van dit traject.

Wat wij aanbieden

Workshops, challenges, DesignWeken, Teamontwikkeling, lesmateriaal, evenementen, 21e eeuwse vaardigheden, onderwijshandleidingen en advies

Expertise in SDG

Deel deze pagina: