Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Day for Change

Day for Change is een stichting zonder winstoogmerk. We werken met een team regio-coördinatoren en gastdocenten onder aansturing van een directeur en het stichtingsbestuur. Het bestuur werkt onbezoldigd. Alle medewerkers, inclusief de directeur werken op freelancebasis om zo de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden.

Wat we doen

Day for Change gelooft dat duurzame (economische) ontwikkeling, goed voor mens, dier en de planeet bijdraagt aan een inclusieve wereld zonder armoede met gelijke kansen voor iedereen. Wij willen zoveel mogelijk leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs kennis laten maken met duurzame economische ontwikkeling en nieuwe (economische) perspectieven.

Day for Change biedt het onderwijs losse gastlessen en educatieprojecten gericht op (wereld-)burgerschap, het kennismaken met duurzame economische ontwikkeling, het verwerven van ondernemende vaardigheden en het verbeteren van financiële geletterdheid.

Wat wij aanbieden

Day for Change biedt gastlessen aan over Wereldburgerschap, Duurzaam Ondernemen, Eigen Geld en Impact van corona.

We werken met een team van ervaren docenten die allemaal ondernemend en maatschappelijk gedreven zijn. De docenten zijn afkomstig uit onder andere uit het (duurzaam) onderwijs, het bedrijfsleven en de internationale ontwikkelingsamenwerking.

Bekijk de gastlessen

Expertise in SDG

Evenementen:
Deel deze pagina: