Good practice HBA

Utrechts Klimaatlied Herman Brood Academie

School
Herman Brood Academie

WSA-onderdeel
Curriculum

Good Practice
Bijdrage aan het Jongerenklimaatlied Utrecht

Afgelopen jaar kreeg Utrecht een eigen klimaatlied. Jongeren uit Utrecht, De Bilt, Bunnik, Nieuwegein en Breukelen waren bij muziekschool Het Popstation bij elkaar gekomen om teksten te schrijven en een melodie te componeren. Het lied is een initiatief van Utrechtse natuur- en milieuorganisaties, de Utrechtse Herman Brood Academie, Stichting Groen!, Teachers for Climate, Jong RES en de NMU.

HBA-studenten van de opleiding Artiest hebben de jongeren begeleid tijdens het songwriten en repeteren van het lied. De videoclip is ge-edit door een HBA-student van de afdeling Podium- en studiotechniek.

Blijf op de hoogte!
De bijdrage aan het Klimaatlied door studenten van de Herman Brood Academie is een van de good practices van de SustainaBul MBO. Wil jij op jouw school ook duurzame stappen zetten? Sluit je aan bij het SustainaBul MBO netwerk via de website of neem contact op met projectmanager Roos Wemmenhove. Op de hoogte blijven van leren voor duurzame ontwikkeling in het mbo? Meld je aan voor het netwerk MBO voor Morgen!

    Deel deze pagina:

    Meer nieuws