Oktober 1995. Vastberaden begint een gemotiveerde groep van dertien mensen aan een nieuw avontuur. De geboorte van Podium is een feit. Vanuit Utrecht wordt vol enthousiasme het concept ‘educatieve communicatie’ uitgerold. Eerst vooral in lesprojecten voor scholen. Maar al snel ook met educatieve exposities en bezoekerscentra door het ganse land. Die we 
– indien gewenst – ook nog van bemensing voorzien. Deze werkwijze blijkt succesvol. Podium groeit uit tot een bedrijf met zo’n 45 medewerkers.

Onze gezonde drang naar nieuwe activiteiten leidt in 2002 tot een nieuwe tak aan de Podium-boom: project- en beleidscommunicatie. En ook deze activiteit groeit uit tot een volwaardig bedrijfsonderdeel. Vanaf dat moment bestaat Podium uit vier 'takken' die elkaar deels overlappen en waarin we voortdurend samenwerken en gebruik maken van elkaars expertise. Educatieve communicatie, beleveniscommunicatie, project- en beleidscommunicatie én communicatie op locatie. Vanuit ons basiskamp in de Utrechtse Domstraat pakken we met hart en ziel communicatieprojecten aan die er toe doen. Met nog evenveel enthousiasme als in de begindagen.

Website