Het is weer bijna tijd voor World Food Day!. Dit jaarlijkse (grotendeels) gratis evenement strijkt op 14 oktober neer in de Mauritskazerne in Ede. Ontdek het verhaal achter je eten in tientallen excursies, workshops, talkshows, films en een streekmarkt. Sluit je op in een koffie-escape game, fileer een vreemde vis, ga op bezoek bij een slagerij, leer gezondheidsmythes en -feiten onderscheiden en ga op een heuse supermarktsafari. Kom langs, doe mee, en proef de verandering op World Food Day!wereldvoedseldag2017

Programma

Het programma van World Food Day is ook dit jaar weer omvangrijk, divers en verrassend! Struin lekker rond over de streekmarkt en ga langs de verschillende pop-up programma’s op de begane grond van de Mauritskazerne terwijl je naar een gezellig bandje luistert en geniet van lekker eten. Of doe mee aan één van de kookworkshops, praat mee in de talkshows, bekijk een mind blowing food film of ga op excursies naar foodondernemers in de omgeving. Bekijk hieronder het programma met voor ieder wat wils (van kids tot foodprofessional) en boek je tickets!

programma

 

Niet alleen in Ede

Hoewel in Ede het landelijke evenement plaatsvindt, zijn er ook andere plekken in Nederland waar evenementen worden georganiseerd voor wereldvoedseldag. Zie agenda en kaart.

Agenda en kaart