Duurzame PABO organiseert de outdoor-weken, op deze manier laten ze de pabo studenten ervaren hoe leuk en belangrijk natuureducatie is. Pabo studenten doen zo ervaring op met natuuractiviteiten en zien wat het met kinderen doet. De toekomstige leerkrachten krijgen genoeg handvatten om van natuur het leukste vak op school te maken!

Dit succesvolle project ‘Natuur als leukste vak op school’ is nu opgeschaald naar negen pabo’s. Daarbij wordt de natuurweek één keer gefaciliteerd door de projectgroep en daarna wordt de week opgenomen in het curriculum. Bij alle natuurweken zal Natuurwijs actief betrokken zijn.

Dit project is een samenwerking tussen Duurzame PABO met WNF, IVN, ARK, Natuurwijs, pabo’s uit het hele land en ecologen van Lowland Ecology Network met ondersteuning van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de Provinciale landschappen.

Voor vragen en deelname kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: DuurzamePABO

Afbeelding: Nikoline Arns