Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De opruimactie start op woensdag 1 augustus en eindigt op 15 augustus.
Je kunt je nu aanmelden voor één of meerdere etappes van de beach cleanups!

beachcleanup

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 start op woensdag 1 augustus op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op woensdag 15 augustus. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting. Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Noord & Zuid etappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vindt plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en de lengte van de etappe. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Alle etappes staan in een overzicht. Bij het overzicht kun je op info klikken voor meer informatie over de etappe en je kunt je aanmelden om mee te doen. Deelname is net als voorgaande jaren gratis.

Overzicht en aanmelden