Ontwerp zonder titel (2)

Leren voor Morgen podcast

Luister hier naar al onze podcast afleveringen. In de eerste reeks gaan we in gesprek met de winnaars van de Duurzame Docentverkiezing 2021. We leren van hun ervaringen en komen erachter welke uitdagingen er nog zijn.

Duurzame Docent

Aflevering 3: Draagvlak creëren

Hoe creëer je als docent binnen jouw werk een draagvlak voor duurzaamheid? Welke randvoorwaarde zijn hiervoor nodig? In deze aflevering gaan we hierover in gesprek met Tim Verhoef, docent op het Maerlant lyceum en winnaar van de Duurzame Docentverkiezing 2021 in het voortgezet onderwijs. Deze aflevering is onderdeel van een reeks over de Duurzame Docentverkiezing, voor meer informatie over de verkiezing neem een kijkje op de website. Wil je jezelf, jou collega of docent aanmelden voor de Duurzame Docentverkiezing? Dat kan hier.

Aflevering 2: Circulair lesgeven

Hoe geeft je op een circulaire manier les? En wat vraagt dit van je studenten? In deze aflevering gaan we hierover in gesprek met Colien Langerwerf, docent op de opleiding MBO Art&Design en winnaar van de Duurzame Docentverkiezing 2021 in het mbo. Deze aflevering is onderdeel van een reeks over de Duurzame Docentverkiezing, voor meer informatie over de verkiezing neem een kijkje op de website.

Aflevering 1: Samenlevingsleren

Hoe ga je als docent de samenwerking met de omgeving aan? En waarom is dit van belang? In deze aflevering gaan we hierover in gesprek met Bas van den Berg, onderwijscoördinator op Haagse Hogeschool en winnaar van de Duurzame Docentverkiezing 2021 in het hoger onderwijs. Deze aflevering is onderdeel van een reeks over de Duurzame Docentverkiezing, voor meer informatie over de verkiezing neem een kijkje op de website.

Deel deze pagina:

Meer nieuws