Coalafied BV

Koos de Koala is het idee van de duurzame startup Coalafied. Koos is het nieuwe groene kids character dat kinderen spelenderwijs in aanraking brengt met grote natuur- en klimaat thema’s, zonder dat dit te zwaar wordt. Koos de Koala wilt informeren, inspireren en activeren. De missie van Koos is om bewustwording te creëren over de natuur, dieren en het klimaat.

Wat we doen

Bewustzijn is de eerste stap naar verandering. Kinderen ervaren dat ze met iets heel kleins al iets heel groots kunnen bereiken. Voor zichzelf, maar ook voor alles om zich heen. Met zijn boek, serie, liedjes en theatershow maakt Koos duidelijk dat iedereen in staat is om de aarde te helpen.

Als Koos door ontbossing zijn huis kwijtraakt en op zoek gaat naar een nieuwe plek om te wonen, is dit het begin van een groot en levensbelangrijk avontuur. In het eerste interactieve prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’ lees je het avontuur van Koos.

Daarnaast is de Koos de Koala Stichting opgericht om kids in het basisonderwijs te leren over het klimaat. In het interactieve lespakket draait het erom kinderen een emotionele band te laten creëren met de natuur. Met Koos geven we de natuur een stem, gevoelens en een karakter.

Wat wij aanbieden

Fysieke evenementen en lesmateriaal

Expertise in SDG

Deel deze pagina: