MBO voor Morgen heeft aanjagers: regiogidsen en ambassadeurs die de ambitie delen om duurzaamheid in het MBO te versnellen. Regiogidsen worden 2 a 4 x per jaar uitgenogid voor een bijeenkomst om kennis en ervaring te delen en mee te denken over een gezamenlijke agenda voor duurzaamheid in het MBO. Ambassadeurs worden door MBO voor Morgen gevraagd hun expertise en netwerk voor specifieke vragen in te zetten. 

Regiogidsen

MBO voor Morgen heeft inmiddels zo'n 40 regiogidsen. Onze regiogidsen zijn vaak duurzaamheidscoordinatoren op MBO scholen, docenten die actief zijn binnen hun onderwijsinstellingen of mensen die duurzaamheid ism MBO scholen in de regio vormgeven. Zij hebben vaak een goed netwerk op hun school of in hun regio en zijn in staat om mensen te verbinden zodat duurzaamheid binnen het MBO versneld wordt. MBO voor Morgen organiseert meerdere keren per jaar een soort intervisiemoment voor deze regiogidsen: waar loop je tegenaan? Welke tips en trucs wil je delen met anderen om duurzaamheid in het MBO te versnellen? MBO voor Morgen vraagt regiogidsen ook mee te denken op landelijke strategieen om duurzaamheid binnen het MBO onderwijs te versnellen.

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben de bereidheid uitgesproken om op projecten rond duurzaamheid en MBO onderwijs op ad hoc basis te ondersteunen. Bijvoorbeeld door informatie in hun netwerk te verspreiden, de regiogidsen te ondersteunen bij het organiseren van een regionale meeting of eigen ideeën, vragen, successen en lessen te delen met anderen in het netwerk die daar om vragen.

overzicht van onze ambassadeurs

Wil je misschien regiogids of ambassadeur worden of wil je meer weten? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.