ma 20 juni 2022, 15:00 U 17:00 U

Werkbijeenkomst Inclusiviteitsonderzoek

elena-mozhvilo-j06gLuKK0GM-unsplash

Tessa Kramer heeft onderzoek gedaan naar de stand van zaken rondom diversiteit en inclusiviteit in het onderwijs en naar hoe deze verbeterd kan worden.

Om deze kennis toe te passen, gaan we samen met mensen uit het onderwijs en de onderwijsondersteuning kijken hoe we de vertaalslag naar de praktijk kunnen maken. Dit gaan we doen in de vorm van een eenmalige werkgroep waar we samen brainstormen over hoe scholen aan de hand van het onderzoek stappen kunnen zetten op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Dit is de eerste keer dat we landelijk en opleidingsniveau overstijgend met elkaar in gesprek gaan op dit thema. Zet deze bijzondere aangelegenheid alvast in je agenda!

De werkgroep vindt plaats op 20 juni van 15:00 tot 17:00 en het is hoogstwaarschijnlijk online. Wil je deelnemen? Meld je aan via dit aanmeldformulier. Wil je daarnaast tijdens de bijeenkomst een extra rol vervullen, een bijzondere ervaring delen of heb je ideeën over welke thema’s aan bod zouden moeten komen? Neem dan contact op met ons op via redactie@lerenvoormorgen.org. Jullie inzichten zijn welkom!

We hopen jullie dan te zien!

Wanneer

ma 20 juni 2022, 15:00 U 17:00 U

Waar

Organisatie

Leren voor Morgen

Voor wie

Mensen uit het onderwijs en de onderwijsondersteuning
Deel deze pagina: