Zoek op
Sluit dit zoekvak.
wo 13 november 2024, 18:00 U 22:00 U

Uitreiking Duurzame Schoolleider Verkiezing

Banner Duurzame schoolleider 16x9

Op woensdagavond 13 november maken we de winnaar bekend van de Duurzame Schoolleider Verkiezing 2024. Dit doen we met een feestelijke avond vol kennis, inspiratie en ontmoeting bij het Dyade Onderwijs Experience Centre in Utrecht. Het programma bestaat uit inspirerende sprekers, een onderwijsmarkt, netwerkborrel, de prijsuitreiking en muziek.

De Duurzame Schoolleider Verkiezing is ontstaan naar voorbeeld van de Duurzame Docentverkiezing, om naast docenten ook schoolleiders te inspireren en goede voorbeelden uit te lichten. Dyade en coöperatie Leren voor Morgen delen deze ambitie en slaan de handen ineen om in 2024 de eerste Duurzame Schoolleider Verkiezing te organiseren.
De verkiezing heeft als doel om schoolleiders over heel het land te inspireren en handvatten te geven om aan de slag te gaan en duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van de manier van lesgeven op school. Dit doen we door het bieden van een podium en het delen van kennis en verhalen van de voorlopers op dit gebied.

Duurzaamheid benaderen wij hierbij in de breedte vanuit de wereldwijde Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Dit houdt in dat we naast bijvoorbeeld milieuaspecten kijken naar de sociale kant van duurzaamheid (gelijkheid en inclusie).

Wanneer

wo 13 november 2024, 18:00 U 22:00 U

Waar

Dyade Onderwijs Experience Centre

Reykjavikstraat 1

Utrecht

Organisatie

Deel deze pagina: