do 6 juni 2024, 09:30 U 12:00 U

Sustainability Skills Meetup

LvM_Sustainability_Skills_Meet_Up_3_2024-403

Op zoek naar de chaos: het belang van afbouw

Om te veranderen is energie nodig. Gedreven door enthousiasme en intrinsieke motivatie zijn de woorden die we vaak horen: nieuw, anders, meer! In de dynamische setting van de Sustainability Skills Meetup op 8 maart dook een belangrijk inzicht op: waar we meester zijn in het opstarten van nieuwe initiatieven en pilots, schiet de aandacht voor het afbreken en ombouwen van (vaak belemmerende) elementen in organisaties tekort. Als antwoord op deze realisatie nodigen we je uit voor een inspirerende werksessie op 6 juni, waar we samen de afbouwlijn in transitiedenken verkennen en de stappen doorlopen om daadwerkelijke systeemverandering te bewerkstelligen.

Meld je vast aan via de aanmeldbutton hieronder! Er is beperkt plek.

Aanmelden

Waarom afbouwen?

In de race naar duurzame transformatie focussen we vaak op het bouwen en uitbreiden van nieuwe structuren en initiatieven. Maar om echt voorbij de chaos te komen, moeten we ook leren hoe we dingen kunnen afbreken en veranderen. Deze werksessie biedt een waardevolle kans om van elkaar te leren en inspiratie op te doen hoe je de afbouwfase vorm kunt geven. Waar loop jij tegenaan in het bestaande systeem?

Wat kun je verwachten?

Op 6 juni nodigen we je uit om deel te nemen aan een interactieve werksessie waarbij we:

• Uitwisselen, leren en inspiratie opdoen over afbouw;

• Samen de stappen voor afbouw verkennen en praktische tips verzamelen;

• Adviezen en tips omzetten in concrete acties en beelden.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

De werksessie richt zich op projectleiders, docenten en management die actief betrokken zijn bij het versnellen van de transitie naar transformatief leren voor duurzame ontwikkeling. Deel jouw perspectief en ervaring of leer juist van anderen.Door samen te komen en te leren van elkaars ervaringen, kunnen we de transitie naar een duurzamere toekomst versnellen. Laten we samen de afbouwlijn verkennen en nieuwe wegen inslaan naar duurzame verandering. We kijken ernaar uit om jou op 6 juni te verwelkomen voor een inspirerende en productieve werksessie!

Waar?

Een live sessie op een nader te bepalen locatie centraal in Nederland. Heb je een plek beschikbaar waar we met het netwerk kunnen samenkomen? Laat het ons weten?

Wanneer

do 6 juni 2024, 09:30 U 12:00 U

Waar

Nader te bepalen (centraal in Nederland)

Organisatie

Voor wie

Professionals uit het onderwijs, bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheden
Deel deze pagina: