do 30 maart 2023, 15:00 U 17:00 U

Startbijeenkomst SustainaBul MBO

SDG's op tafel

Een nieuw SustainaBulMBO jaar is begonnen! We kijken uit naar een nieuwe ronde waarin we van elkaar kunnen leren en elkaar stimuleren als het gaat om het proces van verduurzaming in het mbo.

Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van de vorm waarin SustainaBulMBO in 2023 zal plaatsvinden. Mogelijk zullen er een aantal zaken wijzigen ten opzichte van voorgaande jaren in de manier waarop we de vragen/ranking opzetten. Wat doorloopt en vaststaat is dat we met elkaar in gesprek gaan over de wat we tegenkomen in het proces van verduurzaming in het MBO en dat we elkaar daarin stimuleren, inspireren en ondersteunen. Hiervoor hebben we een aantal data geprikt voor online bijeenkomsten. De definitieve werkwijze van SustainaBulMBO 2023 bespreken we tijdens deze startbijeenkomst.

Als deelnemer van het netwerk ben je welkom om bij deze bijeenkomsten aan te sluiten, ook als je nog niet weet of je dit jaar zult meedoen aan de ranking van de SustainaBulMBO. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor degenen die op instellingsniveau bezig zijn met duurzaamheid in het mbo.

Wil je meer informatie over de SustainaBul MBO, bezoek de website. Als je je wilt aanmelden voor de bijeenkomsten, neem dan contact op met projectleider Simone Kleinhout.

Website Neem contact op

Wanneer

do 30 maart 2023, 15:00 U 17:00 U

Waar

Online via Teams

Organisatie

Voor wie

Iedereen die op instellingsniveau bezig is met duurzaamheid in het mbo
Deel deze pagina: