vr 22 september 2023 wo 27 september 2023

SDG Action Week

SDG vlag

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now! Tijdens het SDG-evenement, dit jaar van 22 tot 27 september, komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld.

Maar Act Together Now is meer dan alleen een slogan, het is de start van onze campagne om zoveel mogelijk van jullie duurzame acties en initiatieven van het hele jaar te verzamelen en te verspreiden om elkaar te inspireren en motiveren. Een verzameling van de lokale programma’s kan je hier bekijken!

Op 26 september sluiten we de SDG Action Week af met het ons hoofdevenement in het Amsterdamse KIT. Tijdens het inspiratieprogramma delen inspirerende duurzaamheidspioniers hun kennis en persoonlijk verhaal in SDG Talks. De eerste sprekers kan je al allemaal bekijken op de website van SDG Nederland. Op 26 september wordt ook de winnaars van de SDG Awards gekozen.

Wanneer

vr 22 september 2023 wo 27 september 2023

Waar

Diverse locaties Nederland

Organisatie

SDG Nederland

Voor wie

Deel deze pagina: