wo 15 februari 2023, 17:00 U 20:00 U

Raadpleging actualisatie kerndoelen burgerschap

Wij nodigen onze (netwerk-)leden uit om op woensdag 15 februari mee te praten over de actualisatie van de kerndoelen burgerschap.

Uitnodiging actualisatie kerndoelen burgerschap
Op woensdag 15 februari organiseren wij een feedbacksessie over de actualisatie van de kerndoelen burgerschap. Van 17.00-20.00 ben je van harte welkom op ons kantoor in Utrecht om, onder het genot van een drankje en hapje, je feedback te geven op het nieuwe raamwerk t.b.v. de conceptkerndoelen burgerschap.

Achtergrond en proces
Leren voor Morgen is uitgenodigd om feedback te geven aan het team dat namens SLO de huidige kerndoelen uit 2006 actualiseert. Wij vinden het belangrijk om namens onze leden te spreken en daarom organiseren wij op 15 februari een (informele) raadpleging waar we feedback verzamelen. In deze bijlage lees je meer over de actualisatie, de advieskring en de raadpleging die we organiseren.
LET OP: in de bijlage staat 14 februari genoemd, dat klopt niet. Het gaat om 15 februari.

Aanmelden
Meld je aan voor de raadpleging door een mailtje te sturen naar renske@lerenvoormorgen.org. Dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen (ook niet onbelangrijk i.v.m. het eten / drinken) én dan kunnen wij je op tijd de stukken sturen waarop je feedback kunt geven.

Wanneer

wo 15 februari 2023, 17:00 U 20:00 U

Waar

Kantoor Leren voor Morgen

Vliegend Hertlaan 4, Utrecht

Organisatie

Voor wie

Deel deze pagina: