ma 19 september 2022, 15:30 U 17:00 U

Leerbijeenkomst SustainaBul VO: curriculum en Nieuwe Leerweg

Op deze bijeenkomst staan uitwisseling en inspiratie centraal. Door succesverhalen en praktijkvoorbeelden te delen in de groep, leer je met en van elkaar om duurzaamheid binnen je eigen school te (door)ontwikkelen. Op een vorige bijeenkomst vertelden deelnemers bijvoorbeeld over het profielwerkstuk en werd de link gelegd met belangrijke thema’s in het verduurzamen van het onderwijs. 

Op 19 september staat het curriculum centraal en zoomen we in op kansen en mogelijkheden van de Nieuwe Leerweg. Om goed van elkaar te leren, vragen we je om vooraf de antwoorden op de vragen over curriculum te verkennen en in te vullen. Ook vragen we een aantal deelnemers om een succesverhaal te delen: een good practice. Meld je aan vòòr 8 september en wij sturen je een mail met alle informatie die je nodig hebt om mee te doen.

Meld je hier aan

Deze bijeenkomst hoort bij de SustainaBul VO. De SustainaBul VO is een helder kader voor de ontwikkeling van een duurzame school én een leergemeenschap. Het is een instrument om op jouw school het gesprek aan te gaan over duurzaamheid, door de inspiratie die je opdoet tijdens bijeenkomsten met collega’s van andere scholen. Alle informatie is te vinden op onze website vo.sustainabul.com, nadat je gratis een account hebt aangemaakt. Je wordt deel van de gemeenschap door mee te doen aan één van onze bijeenkomsten! Geef je direct op voor 19 september en reserveer alvast 11 oktober (15.30-17.00 – digitaal) en 30 november (15.00-20.00 – tijdens VO symposium in Almere, AERES) in je agenda voor de volgende bijeenkomsten!

Wanneer

ma 19 september 2022, 15:30 U 17:00 U

Waar

digitaal

Organisatie

Deel deze pagina: