LOGIN
wo 5 oktober 2022

Inspiratiedag Educatie voor Duurzaam Ruimtegebruik

ben-white-4K2lIP0zc_k-unsplash

Op deze inspiratiedag van Duurzaam Educatiepunt staat educatie voor duurzaam ruimtegebruik centraal.  Duurzamer omgaan met ons ruimtegebruik is belangrijk en educatie kan een rol spelen in de mindshift die hiervoor nodig is.

Deze inspiratiedag is er in de eerste plaats voor educatoren en leerkrachten.  We zoeken samen uit hoe je educatie voor duurzaam ruimtegebruik concreet kan aanpakken en doen dit via boeiende sprekers, een bonte mix van korte en langere binnen- en buitensessies. Er wordt ook tijd gemaakt voor uitwisseling en ontmoeting.

Wanneer

wo 5 oktober 2022

Waar

Brussel

Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel

1000 Brussel

Organisatie

Duurzaam Educatiepunt

Voor wie

Aanmelden

https://omgeving.vlaanderen.be/nl/aanbod/inspiratiedag-educatie-voor-duurzaam-ruimtegebruik/schrijf-je-in-voor-de-inspiratiedag-educatie-voor-duurzaam-ruimtegebruik-5-oktober-2022
Deel deze pagina:

In de Coöperatie Leren voor Morgen zijn diverse partijen verenigd die zich inzetten voor duurzaamheid in het onderwijs. De Coöperatie Leren voor Morgen ontvangt financiële steun van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in het kader van het programma DuurzaamDoor.