di 7 juni 2022, 15:30 U 17:30 U

Gratis training digitale tools en green skills

green skills

Leerlingen hebben het steeds vaker over klimaatverandering en de nare gevolgen hiervan. Dit kan leiden tot een gevoel van onmacht over de toekomst. Als docent is het belangrijk je leerlingen de daadkracht te geven dat ze wél een steentje kunnen bijdragen, maar hoe doe je dat dan?

Ons Young Innovators programma is een onderwijsprogramma dat jongeren handelingsperspectief geeft om de wereld van morgen vorm te geven. Dit doen we door te oefenen met green skills zoals systeemdenken, probleemoplossing, en het mobiliseren van anderen aan de hand van echte-lokale-duurzaamheid uitdagingen.

Voor nieuwsgierige docenten hebben wij een paar gratis trainingen ontwikkeld. In deze trainingen zullen we zowel de theorie achter de cruciale Green Skills introduceren maar ook de manier waarop je het op een interactieve manier in de klas kan behandelen oefenen. Zo wordt je onderwijs niet alleen duurzamer, maar ook nog eens een tikje leuker.

Je kunt je gratis inschrijven voor een losse webinar of de hele reeks. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat we kleinschalig en interactief bezig kunnen zijn. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met onze organisator Thijs.

Webinar 1:               Systeem denken en omgaan met onzekerheid
Tijd en datum:        7 juni 15:30 – 17:30
Aanmeldlink:          Teddy webinar 1

Webinar 2:              Creativiteit en problemen oplossen
Aanmeldlink:          Teddy webinar 2

Webinar 3:              Onderwerp wordt nog bekend gemaakt
Aanmeldlink:          Teddy webinar 3

Webinar 4:              Onderwerp wordt nog bekend gemaakt
Aanmeldlink:          Teddy webinar 4

*Deze webinar is onderdeel van het Teddy Project. Dit project probeert onder financiering van Erasmus+ de leraren van Europa te ondersteunen in en digitaliserende wereld.

Wanneer

di 7 juni 2022, 15:30 U 17:30 U

Waar

Online

Organisatie

Voor wie

Docenten
Zie de linkjes in de tekst
Deel deze pagina: