do 30 mei 2024, 09:00 U 10:00 U

Eerste collegiale directeurenoverleg duurzaamheid in het MBO

s

Yuverta en de Coöperatie Leren voor Morgen organiseren het eerste collegiale directeurenoverleg over duurzaamheid in het mbo. Wat doe je en kun je doen vanuit je functie of rol als leidinggevende: als directeur stafdienst, opleidingsdirecteur, locatiedirecteur, teammanager? Gedurende dit jaar willen we in gesprek over wat we tegenkomen in het proces van verduurzaming in het mbo zodat wij elkaar kunnen stimuleren, inspireren en ondersteunen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met Inge Thuys, directeur onderwijs, kwaliteit en examinering èn directeur duurzaamheid bij Yuverta, over haar ervaringen in de afgelopen jaren. Hoe raak je en blijf je op de hoogte van wat er in je instelling in het onderwijs en de opleidingen gebeurt, wat kan een leergemeenschap hieraan bijdragen? Waar zit de weerstand en hoe ga je daarmee om?

Yuverta doet jaarlijks mee an SustainaBul MBO, en is de afgelopen jaren op de eerste, tweede en derde plaats geëindigd. 

Interesse? Meld u aan via de aanmeldknop hieronder, dan ontvangt u een agendaverzoek met de Teams-link.

Let op: deze bijeenkomst is speciaal voor directeuren van mbo-instellingen. Voor duurzaamheidscoördinatoren en bestuurders worden ook kennisdeelbijeenkomsten georganiseerd. 

Wanneer

do 30 mei 2024, 09:00 U 10:00 U

Waar

Online via Teams

Organisatie

Voor wie

Directeuren in het MBO
Deel deze pagina: