Workshop Circulair Skilss - sessie 3

Circular Skills
Schermafbeelding_2021-10-18_155547
Datum: 9 december 2021

Circulair onderwijs is noodzakelijk om studenten voor te bereiden op hun toekomst. Daarom komt Circulair Skilss met een nieuwe reeks workshops.  

In de workshop ga je: 

  • Aan de slag met de 8 rollen van een mbo-docent in circular skills-onderwijs
  • Delen van eigen ervaringen en inspirerende voorbeelden
  • Tips en tricks verzamelen voor sterke samenwerking met bedrijven & organisaties
  • Kijken wat er nodig is voor de stap naar circulair onderwijs in het curriculum? 
  • Bezoekt brengen in het tiny house op waterstof,gebouwd door studenten

Deze workshop is bedoeld voor MBO-docenten die samen willen leren en ervaringen willen uitwisselen over het opleiden voor een circulaire economie. Deze workshop bestaat uit een reeks van drie (3 juni, 11 november, 9 december). Elke workshop is afzonderlijk te volgen, ook als ze de voorafgaande workshops hebt gemist. De workshop vind plaats op het Alfacollege in Hoogenveen.   

De workshopleiders zijn: Marjan Nijenbanning (Terra college Groningen & duurzame docent 2020), Alco Otten ( Alfacollege Hoogenveen) en Ruth Pasternak (oud-docent Nederlands en projectleider onderwijs bij SME, een duurzaam adviesbureau). De organisatie is in handen van Leren voor Morgen.

Ervaar jij als mbo-docent de noodzaak van circulair onderwijs? En wil je vaardigheden leren om het circulair skills-onderwijs verder uit te breiden? Geeft je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op! 

Schermafbeelding 2021 10 18 160651