Finale van de SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge

Circular Skills
Datum: 16 juni 2021

We staan voor een nu al onvergetelijke finale van de Bouw OntwerpChallenge 2021. Wat een bewogen jaar en wat zijn het kanjers, deze studenten die dwars door de Covid periode tot zulke prestaties in staat zijn!
 
De finale wordt 16 juni vanaf 13:15 via een livestream op Youtube en Facebook uitgezonden. 
 
9 Teams - Negen studententeams strijden om het meest oogstrelende, duurzame, vernieuwende, natuurinclusieve en klimaatpositieve (ge)bouwontwerp voor hun eigen opdrachtgever. Opdrachten variëren van het ontwerp van een bezoekerscentrum op de Oosterscheldedam en een woon/zorg 'toren' in Hellevoetsluis tot de herbestemming van het voormalig brandweerkantoor in Heemskerk. Welk team is jouw favoriet? Bekijk hier alvast de inzendingen en stem op jouw favoriete ontwerp.
Prijzen - Welk team wint de juryprijs van 5.000 euro!? En wie gaan er met de publieksprijs van 1.000 euro en de special awards naar huis. Op 16 juni kun je alles live volgen.
Please forward - Dus geef in je netwerk de kanalen door zodat opdrachtgevers, bedrijven in de circulaire bouweconomie, scholen, studenten en overheden mee kunnen kijken. We krijgen pareltjes te zien die een inkijkje geven in de klimaatbewuste wereld van morgen. 
 

In de SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge strijden multidisciplinaire studententeams om het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende en circulaire ontwerp. 

Doe ook mee komend schooljaar - De eerste aanmeldingen voor komend schooljaar komen alweer binnen. Wil je komend schooljaar met je studententeam meedoen? Zijn circular skills, de SDG Goals, samenwerken met bedrijfsleven en de professionalisering van je studenten belangrijk voor jeNeem dan contact met ons op.