Groene Morgen, bouw mee aan een vitale leeromgeving

Primair onderwijs
Datum: 7 november 2019

‘Groene Morgen, bouw mee aan een vitale leeromgeving’. Met medewerking van bedrijven, instanties en personen hebben ondergetekenden gewerkt aan de opzet en invulling van een belangrijk event t.b.v. onderwijsgevenden en aan het onderwijs gerelateerde bedrijven/instellingen.

Wat kunnen wij doen om onze kinderen tot volle wasdom te laten komen en ervoor te zorgen dat hun kiemkracht niet verloren gaat? Er wacht ze nog een pittige taak in deze turbulente tijden.

De beste conditie is een zo natuurlijk mogelijke omgeving, zowel binnen als buiten. Of het nu om een dagverblijf, school of campus gaat, van een vergroende omgeving worden we allemaal beter. Het verbetert het algehele welbevinden, het concentratievermogen, de prestaties, creativiteit en ook nog eens het sociale klimaat. Ons geprikkelde brein ontspant nu eenmaal direct door een natuurmomentje.

Hoe kunnen we die kracht van de natuur in de bebouwde omgeving inzetten? Waarom is dat broodnodig en wat levert het ons op, nu en in de toekomst?

Op ons event geven experts antwoord op deze en nog meer vragen. Tijdens de workshops van diverse deskundigen maak je kennis met praktijkvoorbeelden, krijg je inzicht in technische en financiële aspecten of kun je direct aan de slag.

Want ieder kind dat nu met zorg voor de natuur wordt grootgebracht, zal als volwassene een betere hoeder van onze aarde zijn.

 

Doelgroep: Voor beleidsmakers, besluitvormers, docenten, pedagogische professionals en studenten verbonden aan kinderopvang, school en campus

Locatie: In de Meshallen, het onderwijsinspiratiecentrum van EromesMarko, Nieuweweg 240, 6630 BV Wijchen

Kosten: Deelname is gratis. Op basis van waardebepaling achteraf

website

 

 

Alle datums


  • 7 november 2019