Inspiratie voor het onderwijs van nu

Leren voor Morgen zoekt een lid/ leden die het projectleiderschap van de SustainaBul op zich wil(len) nemen voor 2023.

Coöperatie Leren voor Morgen bestaat uit een groep samenwerkende organisaties. Als netwerk zetten wij ons in voor leren voor duurzame ontwikkeling: binnen én buiten het onderwijs en van peuter tot professional.

Ons doel is om duurzaamheid in het DNA van het onderwijs te verankeren. Dit doen we aan de hand van een integrale benadering: The Whole School Approach. Als raamwerk voor de inhoud van duurzame ontwikkeling gebruiken we de Sustainable Development Goals (SDG’s). Deze brede insteek houdt in dat we naast bijvoorbeeld milieuaspecten kijken naar de sociale kant van duurzaamheid (gelijkheid en inclusiviteit). Wij zijn tevens landelijk coördinator van de Alliantie rondom SDG4.  Lees meer

Week van het economie­onderwijs:
14-18 nov 2022

Van 14 tot en met 18 november 2022 organiseren Leren voor Morgen, Het Groene Brein en Our New Economy de eerste landelijke Week van het Economieonderwijs! Een week waarin inclusief, duurzaam en toekomstbestendig economieonderwijs centraal staat. Er worden activiteiten georganiseerd waarbij onderwijsprofessionals elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie vinden en praktische handvatten krijgen.

Logo wit brede opmaak

Thema's

Onze kennis en projecten komen samen in thema’s. Klik op een thema om projecten en bijbehorende blogs, artikelen, publicaties en nieuws te zien.

Laatste nieuws

Aankomende activiteiten

do 5 oktober 2023 wo 11 oktober 2023
di 10 oktober 2023, 10:00 U 16:15 U
De Woonindustrie in Nieuwegein
Deel deze pagina: