Versnellerfiets. Vooruit met jouw innovatieve idee in het MBO!

De Versnellerfiets helpt elk idee twee stappen verder. Door er met je over te praten. Er een expert bij te halen. Of iemand die al eens iets vergelijkbaars heeft gedaan. Het maakt niet uit of het gaat om iets dat alleen nog in je hoofd bestaat. Of al op papier. Of misschien al in de praktijk. Voorwaarde is dat er sprake is van een mbo, een bedrijf én dat het gaat over de next economy. Hoe we samenwerken aan het beroepsonderwijs van en voor de toekomst dus!

Op 31 januari vond de eindronde plaats van de Versnellerfiets. Vier experts reflecteerden op de ideeën. Welke beweging zetten zij in gang? Wat is er nodig voor dit soort innovaties in het mbo? En hoe zorgen we voor nog veel meer van dit soort ideeën? Binnenkort komt de documentaire!

De Versnellerfiets reisde in 2016 van Middelburg naar Emmen en van Leiden naar Boxmeer. We kwamen in bibliotheken en boerderijen, op gemeentehuizen en uiteráárd op scholen. En tjonge jonge, wat een energie spatte er van jullie en je ideeën af!

We haalden tot dusver gave en mooie ideeën op. Heb jij nou ook een tip voor een van de inzenders? Geef het dan vooral aan in het reactieveld onder de film. 

In 2017 doen we weer een nieuwe tour! Dus, werk of leer je in het MBO en heb je een innovatief idee voor de wereld van morgen, met een bedrijf? Meld je aan.

De Versnellerfiets komt dan bij je langs om jouw idee te bespreken. En te achterhalen wat je nodig hebt om verder te komen. 

Versnellerfiets