Energy Battle

Algemeen
Datum: 7 januari 2019 - 8 januari 2019

Samen energie besparen geeft energie!

Daarom organiseert Klimaatverbond de Energy Battle. In vijf energieke weken bespaar je geld én verminder je de CO2 uitstoot van jouw gebouw structureel, gemiddeld tussen de 10 en 20 procent. Wat is de bedoeling? Wij denken en doen met je mee, jij strijdt samen met jouw team voor de hoofdprijs en de eer.

Goed voor de portemonnee én het klimaat

Meedoen aan de Energy Battle is niet alleen leuk – deelnemers vonden dat de Energy Battle veel impact had, zowel thuis als op school. Ook betekent het dat er meer geld overblijft voor wat er écht toe doet: extra activiteiten bijvoorbeeld of een extra investering in de kerntaken van je onderwijsinstelling. Met onze app of op onze website zie je dat jouw acties een positief effect hebben op het schoolgebouw, de portemonnee én het klimaat. Daarbij geven we je allerlei tips en materialen zodat collega’s en gebruikers ook thuis mee gaan doen. Zo leren we samen meer over energiebesparing en maken we samen de buurt.

Doe mee

De Energy Battle start op 7 januari 2019 en eindigt op 8 februari 2019. Klimaatverbond Nederland zorgt voor een inhoudelijke kick-off, veel tips, een stappenplan voor vijf – succes gegarandeerde – energiebesparingsmogelijkheden en allerlei opdrachten zodat jullie zoveel mogelijk punten scoren. De prijsuitreiking is op 15 februari; op Warmetruiendag!

Meedoen is simpel:

Stel je team samen;
Check of jouw gebouw een slimme meter heeft. Zo niet, laat het aan ons weten;

Vertel je gemeente én ons dat je meedoet aan de Energy Battle;

En… game on!

Energy Battle