Kennisdag Klimaatadaptatie

Algemeen
Datum: 15 februari 2018

Vanuit het Watereducatieplatform organiseren wij op 15 februari weer een Kennisdag, dit keer over het zeer actuele thema klimaatadaptatie. De inspirerende locatie waar wij te gast zullen zijn is het Geofort in Herwijnen.

Dat de klimaatverandering enorme impact zal gaan hebben op onze leefomgeving in de delta, nu en vooral in de toekomst, is voor professionals geen geheim meer. Wij vragen ons af waarom het soms zo lastig is om rond een urgent thema als dit, echte voortgang te boeken. Graag gaan wij die vraag met jullie verder onderzoeken tijdens deze kennisdag.

Help mee ontdekken hoe educatie en communicatie een rol kunnen spelen bij het vergroten van het bewustzijn hiervan en het bieden van een kansrijk handelingsperspectief.

Kom naar deze dag om nieuwe inzichten en ideeën op te doen, maatjes te vinden om dingen samen mee op te zetten of uit te werken en ga met nieuwe inzichten en praktische ideeën naar huis.

Bekijk het programma en meld je aan

Met eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Alle datums


  • 15 februari 2018