Consultatiebijeenkomst curriculum.nu

Algemeen
curriculum.nu
Datum: 27 mei 2019

Wil je meedenken aan de integratie van duurzame ontwikkeling in het nieuwe curriculum? Meld je dan aan voor de consultatiebijeenkomst over curriculum.nu!

Curriculum.nu is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een curriculum voor het primair en voortgezet onderwijs dat past bij de uitdagingen van deze tijd. Het uiteindelijke product zal gepresenteerd worden aan minister Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en de basis vormen voor de herziening van kerndoelen in het onderwijs. Tijdens deze laatste fase van de ontwikkeling kan voor ieder leergebied feedback gegeven worden op het volledige product, waaronder de visie, de grote opdrachten en de bouwstenen. 

Leren voor Morgen en Time is Now organiseren een consultatiebijeenkomst die specifiek focust op de integratie van duurzame ontwikkeling in het onderwijs. De leergebieden Burgerschap, Mens & Natuur, Mens & Maatschappij, en Digitale Geletterdheid zullen aan bod komen. Een maaltijd is inbegrepen bij de bijeenkomst. De bijeenkomst is open voor iedereen, maar opgeven is verplicht in verband met de maaltijd. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Linde Berg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De bijeenkomst vindt plaats op 27 mei van 17:00 tot 20:00 aan de Herengracht 282 in Amsterdam.