Start MOOC biobased economy

MBO
Datum: 11 februari 2019

Heb jij interesse in duurzame ontwikkeling, chemie, techniek of misschien zelfs in alle drie? Dan is de nieuwe MOOC over de biobased economy misschien wel iets voor jou.

MOOC staat voor massive online open course en is een serie van video-colleges. Je kunt je gratis inschrijven voor deze cursus. Zo leer je in een paar weken tijd over de biobased economy. Naast de video-colleges krijg je in de MOOC ook literatuur aangeboden en kun je via het platform inhoudelijke discussies voeren met andere deelnemers.

In deze MOOC leer je over biomassa en hoe deze gebruikt kan worden om in de behoefte aan energie en grondstoffen te voorzien. Tijdens de cursus komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals energie, biopolymeren, natuurlijke verbindingen en duurzaamheid.

De MOOC is georganiseerd door Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. De cursus is in het Engels, met Nederlandse ondertiteling. Ben je geïnteresseerd, bezoek dan eens de website van Centre of Expertise Biobased Economy of schrijf je direct in.

Inschrijven 

Gebaseerd op het artikel van Centre of Expertise Biobased Economy

Afbeelding: Avans Hogeschool 

 

 

Alle datums


  • 11 februari 2019